Американець Каліхман хоче поставити крапку у суді

1481 0

Ми у соцмережах:

  Американець Каліхман хоче поставити крапку у суді

Сьогодні, можливо, буде вирішальне судове засідання, яке поставить крапку в багаторічній судовій тяжбі за відновлення законних прав американського інвестора Ісака Каліхмана в Україні.

Сьогодні  о 14-й годині в Рівненському районному суді  суддя Юлія. Гнатущенко проведе судові дебати в справі за позовом американської корпорації "Lawrence Gas&Oil" зі Штату Флорида до Здолбунівського реєстраційного бюро, товариств з обмеженою відповідальністю "Нерудтехпром Лтд",  "Сачаквуд" та кількох приватних осіб.

Про це повідомив у Фейсбуці Віталій Кітовський, адвокат американської корпорації 

Нагадаємо, що прокуратурою Рівненської області організовано досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом порушення державним реєстратором Здолбунівського районного реєстраційного бюро правил експлуатації автоматизованої системи Міністерства юстиції України, що призвело до заподіяння значної шкоди потерпілому іноземцю. Встановлено, що держреєстратор,  діючи умисно, передав неуповноваженій особі дані, необхідні для доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Від імені державного реєстратора було протиправно здійснено реєстраційні дії щодо зміни права власності на об’єкт нерухомості, на який накладено арешт. Через такі дії право власності на будівлю готелю "Лана", що у Білій Криниці, було незаконно зареєстроване за іншою юридичною особою, а згодом – і фізичною особою. Таким чином було завдано значної шкоди юридичній особі - набувачу майна, як стягувачу у виконавчому провадженні, на суму понад 6,1 млн грн.  Тепер міру відповідальності державному реєстратору також визначитиме суд.

Читайте також Громадянина CША міліція тримала у заҐратованому авто , Суд американського громадянина не арештував та Виганяють... у США.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також