Артисти та гості рятуються від спеки

1172 0

Ми у соцмережах:

Артисти та гості рятуються від спеки

Спека, що не припиняється, гарячі дискусії на гутірках та шалені танці під трьома сценами фестивалю: так минає другий день «Бандерштату» .

У цей день бандерштатівці продовжували рятуватися від пекельної спеки, під час гутірок дізнавалися про «містичне серце України», а у дискусіях зі спікерами часом доходило навіть до образ. Надвечір юрби бандерштатівців відривалися під музику гуртів «Гуцул Каліпсо», «Yurcash», Арсена Мірзояна, гостей з Нової Зеландії, які витратили цілу добу на переліт в Україну «I Am Giant» та легендарного «Тартака». 

Сьогодні зранку дехто з бандерштатівців релаксував у затінку наметів під звуки гітари. А дехто ретельно намащував одне одного сонцезахисним кремом, або ж просто обливався водою.

Традиційно юрби фестивальників збираються на пляжі та шукають прохолоди у водах Стиру, а додатковою атракцією цьогоріч є можливість орендувати каяк та прогулятися ним річкою. Ну а тим, хто вже постраждав від нещадних променів серпневого сонця, допомагають працівники медпункту.

Комфортний затінок панує на гутірковій сцені – один з бандерштатівців вирішив відпочити тут у гамаку разом з чотирилапим другом, а багато хто встигає не лише послухати спікерів, а й просто подрімати повідомляють Волинські новини. .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також