Астрологічний прогноз на 16 липня

783 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 липня

 

Овен

Сьогодні вам потрібно стежити за словами. Перед тим, як щось сказати або посперечатися, зробіть паузу. Вам зараз зовсім не потрібні чвари і сварки. Особливо на роботі.

Телець

Спокійно і з почуттям обов'язку виконуйте свою роботу. Є ймовірність, що ваші унікальні здібності помітять. Увечері присвятіть час родині.

Близнята

У вас що не день, то сюрпризи і пригоди. Вам доведеться дозувати виплеск емоцій в суспільство. Інакше отримаєте порцію неприємних слів і створите бурю з проблем.

Рак

Якусь складну справу доведеться виконувати самотужки. Зате в результаті вам скажуть не тільки «дякую», а й виплатять пристойну суму грошей.

Лев

Необхідно більше бувати на свіжому повітрі. Попрацювали - відпочили і прогулялися, розподіляйте свої сили правильно. Інакше можливі проблеми із здоров’ям.

Діва

Ви працюватимете на межі можливого. Видаватиметься, що немає кінця і краю поточним справам. Сімейним людям зірки пророкують гарний вечір.

 Терези

Сьогодні у вас все чарівно і казково, навіть позаздриш. У фінансові питання нікому не дозволяйте втручатися. Побутові проблеми наздоженуть ввечері.

 Скорпіон

Роботи купа, а ви - справжній професіонал. Тим, хто з головою поринув у підприємництво, порада дня - не міняйте коней на переправі.

 Стрілець

Навіть якщо сьогодні працюєте, вечір присвятіть собі і своїй зовнішності. Якщо ж вирішили виїхати на природу з друзями, то обирайте ліс і річку.

 Козеріг

Те, що буде творитися у вашій душі, можна охарактеризувати одним словом - піщані бархани. Начебто все рівно і гладко, але варто подути вітру…

 Водолій

Зірки обіцяють сюрпризи і розваги. Але все це тільки після завершення робочого дня. Господарські справи краще відкласти на суботу.

 Риби

Сьогодні навіть не варто братися за фінансові підрахунки і бухгалтерію. Залиште це для фахівців. А вам краще витратити трохи грошей на себе і свої захоплення.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також