Астрологічний прогноз на 24 серпня

642 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 серпня

 

Овен

У цей день може розкритися багато таємниць. Від внутрішнього настрою залежить як мине день. Можна звертатися до родичів з будь-якими проханнями.

Телець

Якщо грамотно скористаєтеся своїми резервами і фінансами, то до вечора матимете неабиякі результати. Сімейним людям доведеться розбиратися з родичами.

Близнята

Зірки рекомендують пройтися по дорогах пам'яті й усунути з них все, що заважає в особистих стосунках. Запобігти помилкам буде непросто, але реально.

Рак

У вас що не день, то нові й геніальні ідеї. Сьогодні теж будете дивувати близьких і друзів. Уважно поставтеся до харчування, деякі продукти краще виключити.

Лев

Зранку всі думки будуть про роботу, але сьогодні ж вихідний. Бажано провести його на природі. Можливе загострення хронічного захворювання, не лікуйтеся самостійно.

Діва

Фінансове становище навряд чи в порадує. Потрібно напружитися і після вихідного працювати ще більше. Не уникайтк відвертої розмови з коханою людиною.

Терези

Якщо поставите перед собою реальні плани, то для їхнього здійснення не буде перешкод. Але заздалегідь зважте свої сили і можливості, щоб не надірватися.

Скорпіон

Найприкріше можна почути від близьких людей  - сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Синхронно з особистими вирішуйте й робочі проблеми.

Стрілець

Зірки обіцяють гарний святковий день, незважаючи на масу несподіваних перешкод. Настрій чудовий, що позначиться і на стосунках з другою половинкою.

Козеріг

Якщо зранку почнете бушувати і обурюватися, то лише здоров'я собі підірвете. Контролюйте емоції. Кохана людина зробить несподіваний подарунок.

Водолій

Таке враження, що хтось читає ваші думки. Не встигли щось подумати – як все  здійснилося. У спілкуванні з родичами будьте мудрішими і терпимішими.

Риби

Сьогодні рекомендується більшу частину дня провести на свіжому повітрі. Самопочуття не на високому рівні, потрібно більше рухатися.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також