Астрологічний прогноз на 29 вересня

636 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 вересня

 

Овен
Доведеться неабияк потрясти свій гаманець, щоб купити все необхідне для сім'ї та дому. Але все «працює» на перспективу, тіште себе цією думкою. Увечері знижуйте активність і відпочивайте.

Телець
Ви виснажилися на роботі, закинули спорт, хобі й навіть особисте життя. Пора навести порядок у всьому, щоб впевнено рухатися вперед. Постійні нервування можуть призвести до проблем зі здоров’ям.

Близнята
Сьогодні потрібно контролювати кожен свій крок, щоб не потрапити в капкан власних помилок. Зробити це нескладно, якщо діяти за розробленим планом. Зранку візьміться за дрібні справи, а потім за важливіші завдання.

Рак
Стосунки з коханою людиною вже не такі романтичні, що призводить до частих конфліктів. Розберіться в собі, сядьте за стіл переговорів. Через моральну втому не можете зосередитися на роботі. Пора щось міняти.

Лев
День заповнений виробничими справами і новими планами. Увечері накриють з головою побутові проблеми. З ентузіазмом і допомогою домашніх беріться за їхнє вирішення.

Діва
Складний і конфліктний день. Таке відчуття, що всі ополчилися проти вас. Жодної підтримки і похвали, суцільна критика і докори. Не звертайте ні на кого уваги, бережіть нерви.

Терези

Зірки так розташуються на небосхилі, що ви опинитеся в епіцентрі успіху і щастя. Сімя, робота, друзі - все заграє барвами і перспективами. Але буде й ложечка дьогтю у вигляді побутових проблем.

Скорпіон
Зірки рекомендують частіше прислухатися до внутрішнього голосу. Він обов'язково підкине кілька слушних порад. Тим більше, що деякі проблеми ніяк не хочуть вирішуватися. На роботі будуть потрібно терпіння і посидючість.

Стрілець
Цей вересневий день вам потрібно бути ближче до рідних людей. Вони точно не скажуть на вашу адресу нічого образливого і не зроблять нічого поганого.  А загалом все йде по плану.

Козеріг
Зайнятість стовідсоткова, ніколи вгору глянути. Але варто знайти час для себе, щоб не втрачати форму. Рідні та дім потребують уваги, тому плануйте свій вільний час з урахуванням цього.

Водолій
Осінні застуди небезпечні, почніть приймати вітаміни. Хоча багато залежить від психологічного настрою. Енергетичний запас вичерпався, потрібно взяти курс на загартовування. Але перед цим проконсультуйтеся з лікарем.

Риби
Ви будете такі імпульсивні й ініціативні, що зможете запросто завоювати весь світ. Вашій потужній енергетиці можна тільки позаздрити. Особисте життя насупиться через вашу пристрасть до незалежності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також