Астрологічний прогноз на 30 грудня

785 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 грудня

 

Овен

Емоційно ви будете почуватися непогано. Якщо не брати до уваги, що ніжність і сентиментальність не дуже властиві вам. На роботі – підтягування «хвостів», подаруночки і очікування дива.

Телець

Нинішній день не особливо підходить для роботи. У передчутті майбутніх свят настрій змінюватиметься щогодини. Сьогодні мрії можуть завести вас далеко-далеко. Але вдома краще.

Близнята

На роботі передсвяткова атмосфера. Новорічна премія гріє душу і гонить за покупками. Але попереду ще багато справ, у тому числі й побутово-господарських. Дід Мороз вже готує вам подарунки.

Рак

Сьогодні вам захочеться нових вражень і емоцій. Затьмарити цей чудовий день може тільки невеличке непорозуміння з коханою людиною. Але в будь-якому випадку ви знайдете компроміс.

Лев

Зірки пророкують, що ви почуватиметеся трохи відстороненими. Навряд чи вас сильно буде цікавити, що відбувається навколо. Увечері краще влаштувати романтичне побачення.

Діва

Хороший і спокійний день. Якщо до вас нагрянуть гості, влаштуйте передсвятковий сімейний корпоративчик. Звичайно, з масками та антисептиком. Він наповнить вас енергією і позитивом.

Терези

Доведеться вам сьогодні попрацювати. Робота буде плідною, і ви виконаєте все, що запланували. Трохи зіпсує настрій напружена ситуація вдома, але це просто передсвятковий мандраж.

Скорпіон

Сьогодні настрій вам підніме передсвяткова атмосфера на роботі. Використовуйте цей час для отримання нових вражень і позитивних емоцій. Не забудьте про подаруночки для рідних і друзів.

Стрілець

Несподіваний прибуток дозволить зробити приємні покупки для дому і сімї. Вечір присвятіть коханій людині. Романтика і ніжність подарують вам насолоду і відвернуть від побутових питань.

Козеріг

Розмова по душах з другою половинкою допоможе знайти компроміс у стосунках. Щоб підняти собі й домочадцям настрій, влаштуйте день загального прибирання, а потім смачну вечерю із сюрпризами.

Водолій

Робочі моменти не будуть виходити з голови і псуватимуть настрій. Відволіктися допоможуть друзі. Грошові надходження порадують своєю величиною. Магазини чекають вас.

Риби

Ви сьогодні будете в центрі уваги на роботі. Та й ви самі подобаєтеся собі. Все вдається, планів та ідей – море. Новий рік настирливо стукає у двері й вимагає відповідної підготовки.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також