Атомку підготували до зими, а у Вараші увімкнули тепло

1322 0

Ми у соцмережах:

Атомку підготували до зими, а у Вараші увімкнули тепло

Комісія НАЕК «Енергоатом», яка тривала на Рівненській АЕС упродовж тижня, підтвердила готовність Рівненської АЕС до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

До опалювального сезону готові магістральні тепломережі: виконано ремонт трубопроводів, арматури теплових мереж, проведено ревізію теплових вузлів і систем опалення будівель й споруд проммайданчика та соціальних об’єктів. З 27 вересня розпочато опалювальний сезон на проммайданчику електростанції та з 2 жовтня у Вараші - місті-супутнику РАЕС.

Інспектор відділу нагляду за технічною безпекою «Енергоатому» Денис Зіньков каже, що результати інспекції свідчать про якісне та повне виконання 127 організаційно-технічних заходів програми підготовки РАЕС до роботи в осінньо-зимовий період.

Головний висновок членів комісії:  РАЕС готова до експлуатації енергоблоків у осінньо-зимовий період. Належне виконання Рівненською АЕС організаційно-технічних заходів дозволить гарантувати надійне та безперебійне енергопостачання навіть за умов максимальних навантажень на електромережі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також