Атомники зробили трішки більше, ніж планували

1090 0

Ми у соцмережах:

Атомники зробили трішки більше, ніж планували

РАЕС виконала план липня з виробництва електроенергії

Планове завдання з виробництва електроенергії Рівненською АЕС виконано на 100,1 відсотка. З початку року вироблено 8 млрд. 138,8 млн. кВт. год. електроенергії. 

На енергоблоці №4  – 25 доба капітального планово-попереджувального ремонту. В ремонті – обладнання другого каналу системи безпеки. Виконується перевантаження палива в активній зоні реактора. Проводиться контроль металу корпусу реактора. Виконується контроль металу корпусу та теплообмінних трубок парогенератора ПГ-4. Усі роботи проводяться згідно з графіком.

За минулу добу енергоблоками РАЕС вироблено 40,0 млн кВт год електроенергії, з початку місяця – 934,7 млн кВт год електроенергії та з початку року – 8 млрд 138,8 млн кВт год електроенергії.

Станом на 8 годину 1 серпня у роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1680 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також