Атовці з Рівного та Львова зійшлися у двобої

1240 0

Ми у соцмережах:

Атовці з Рівного та Львова зійшлися у двобої

Зустріч між футбольними командами «Рівне АТО» та «Легіон АТО» на стадіоні "Авангард" у Рівному завершилась нічиєю.

На рівненському стадіоні «Авангард» у спортивному двобої зійшлися футбольні команди учасників АТО з Рівного та Львова. Матч відбувся під егідою федерації Футболу України в межах Чемпіонату учасників АТО.

Хоч вільних місць на трибунах було чимало, підтримати своїх футболістів зібралися декілька десятків родин діючих та колишніх військовослужбовців Збройних Сил України, які упродовж гри палкими емоціями супроводжували успіхи та невдачі улюбленців.

Рівненська команда в цьому складі вже існує три роки. Цьогоріч в Ужгороді рівняни виграли 5:1 у команди «Прикарпаття АТО». Ігри відбуваються щонеділі, почергово вдома – на виїзді і навпаки. Вже в серпні «Рівне АТО» гратиме зі своїми бойовими побратимами із Тернополя.

Головний тренер команди «Легіон АТО» Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підполковник Василь Дзяма зазначив, що незважаючи на ще одну нічию, між цими командами результатами він задоволений. 

- Одним із важливих завдань чемпіонату є реабілітація воїнів АТО. Ця ідея дуже хороша, адже багато діючих та колишніх військовослужбовців – учасників бойових дій ще більше здружилися, мають чудову нагоду побачитися, підтримувати один-одного. Рівненська команда – це сильні суперники. Впродовж трьох років ми постійно граємо з ними на рівних. Незважаючи на всі зусилля з обох боків, в сьогоднішніх зустрічі знову перемогла дружба, – зазначив підполковник Дзяма.
.
Згідно календарного плану Міністерства молоді та спорту України з квітня по вересень проводяться ігри у два кола в Західному регіоні. Всього 9 команд – 8 зустрічей на своєму полі та 8 в гостях. Фінальні ігри відбудуться вже в Києві з 8 по 12 жовтня, повідомив РВ підполковник Віктор Шубец, прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також