Автобус збив велосипедиста

1684 0

Ми у соцмережах:

Автобус збив велосипедиста

Чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

Сьогодні близько другої години ночі  на автодорозі «Київ-Чоп» між селами Крупець та Михайлівка сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса, який їхав з Києва,  та велосипеда. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 42-річний водій автобуса «Сетра», мешканець міста Червоноград, здійснив наїзд на 52-річного велосипедиста, який їхав по центру проїзної частини у попутному напрямку. За попередньою інформацією, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Мешканця Радивилова госпіталізували до лікарні у тяжкому стані. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя чоловікові не вдалося.

У салоні автобуса, який здійснював нерегулярні перевезення та прямував до Червонограду, перебувало 45 пасажирів та два водії. Ніхто з них не постраждав. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі розпочали досудове розслідування.  Автобус доставили на спецмайданчик тимчасово затриманих транспортних засобів. Поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також