Батько розбійника, комунальники-вбивці та небезпечний реактор

1413 0

Ми у соцмережах:

Батько розбійника, комунальники-вбивці та небезпечний реактор

На першій сторінці завтрашнього номера «Рівне вечірнє» (а через чотири дні вихідних попереду ми випускаємо цей номер на день раніше) читайте про сина рівненського політика, якого звинуватили у розбої.

Також ми розповімо, чому зараз у Рівному дешева нерухомість та чи загрожує для рівнян продовження терміну експлуатації третього енергоблоку Рівненської АЕС.

Ви дізнаєтеся, чому рівненська поліція забирає посвідчення у водіїв, які втрапляють у вибоїни, як рівненським суддям дістанеться по кабінету, хто отруює собак у Рівному та чому на рівненському відділенні «Укранафти» розпочалася «кадрова війна».

Ми розкажемо за підпалене авто рівненського «інвестора» та за що взяв хабар, за версією правоохоронців, заступник начальника управління Фонду держмайна, про те, чому нині небезпечно не сплачувати аліменти, як у центрі Рівного знесуть кіоски заради фонтану та чому не варто боятися болгарської вакцини.

Шукайте на наших сторінках – про рівненські «Верес» та «Кардинал», про перемогу рівнянок на чемпіонаті світу, про польські міфи та секрети берега Басівкутського озера.  

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також