Без компенсації тролейбус у Городок не поїде

2325 0

Ми у соцмережах:

Без компенсації тролейбус у Городок не поїде

Тролейбусний маршрут №6 у Рівному погрожували скасувати, якщо Рівненська районна рада не заплатить з бюджету за своїх пільговиків. Бо цим тролейбусом до обласного центру доїжджають пенсіонери з Городка та Обарова, які за проїзд не платять, бо пільговики.

На претензію Рівненської міської ради районні депутати відреагували — виділили 120 тисяч гривень на перевезення пільговиків. Аби гроші переказати місту, з тролейбусним управлінням ще мають укласти договір.

Віталій Миронюк, начальник управління транспорту і зв’язку Рівного:

За минулий рік Рівненське тролейбусне управління спрацювало із збитками у три мільйони гривень. Тому зараз збираємо усі гроші до копійки. За 2017 рік борг райдержадміністрації склав 88 тисяч гривень. За кілька місяців цього року — від 40 до 50 тисяч прямі збитки по цьому маршруту. Було направлено лист керівнику району. Якщо не буде реакції, то маршрут буде призупинено до погашення заборгованості. Нам пообіцяли, що до кінця місяця усі борги буде сплачено.

Маршрут тролейбуса починається від заводу високовольтної апаратури у Рівному і закінчується у селі Городок, де працював завод тракторних агрегатів, тож туди ще за часів Союзу проклали контактну мережу. До речі, вартість проїзду, незважаючи на відстань, така ж, як і по місту: з 1 квітня — 3 грн.

Богдан СЛОНЕЦЬ.

http://www.rivne1.tv?/?Info?/??id=89195 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також