Білоруське підприємство виграло тендер на капремонт дороги Рівне-Луцьк

3073 0

Ми у соцмережах:

Луцьке кільце

ВАТ «Дорожньо-будівельний трест № 4 міста Брест" 1 серпня оголосили переможцем тендеру на капітальний ремонт шести кілометрів дороги Устилуг-Луцьк-Рівне – від Азотівського кільця у селі Карпилівка до Луцького кільця у Рівному.

Брестське підприємство запропонувало найнижчу ціну на тендері, який проводила Служба автомобільних доріг у Рівненській області, - на 1000 гривень дешевшу за конкурента, «Хмельницьке ШБУ-56», яке активно виграє тендери на Рівненщині.

Відповідно до поданих документів, білоруси зобов’язуються відремонтувати чотири полоси Рівне-Луцьк до кінця 2019 року за майже 290 млн грн.

Проте договір з ним поки що не підписали – законодавство передбачає 20 днів на процес.

Окрім загаданих двох підприємств, документи на торги подавало черкаське товариство «ЕДБ», запропонувавши ремонт дороги за 337,7 млн грн., та київське «Консалтинг-Буд», але його до торгів не допустили.

ВАТ «Дорожньо-будівельний трест № 4 міста Брест" активно почало заходити на ринок України і з минулого року взяло участь у понад 50 тендерах, проте поки що отримало тільки чотири контракти – на поточні середні ремонти доріг у Київській та Житомирській областях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також