Біля Марії Несвицької в Рівному – ДТП після пограбування (ФОТО)

7199 1

Ми у соцмережах:

Біля Марії Несвицької в Рівному – ДТП після пограбування (ФОТО)

У центрі міста, біля пам’ятника Марії Несвицькій, сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися дві автівки – Опель та Фольцваген Пассат. Є постраждалий. Очевидці стверджують, що в Опелі тікали грабіжники і виїхали на зустрічну. «РВ» побувало на місці події.

На місці події видно розбитий передній бампер і лобове скло Фольцвагена, а також карету швидкої. При зіткненні спрацювали подушки безпеки, в інакшому випадку, каже водій, він та його пасажир – 82-річний дідусь вилетіли би у лобове скло. Дідусь отримав травму руки, медики підозрюють в нього закриту черепно-мозкову травму, бо він сильно вдарився головою. Проте він встиг запам’ятати прибалтійські номери авто. Свідки розповіли, що це був Опель Вектра.

-          Все сталося раптово, - розповів водій Андрій. – Я рухався по правій стороні в бік центру, коли назустріч мені виїхав Опель. Врізався в нас, розвернувся прямо біля нас і поїхав на вулицю Сагайдачного. Я виліз з авто і почув, як хтось кричить: «Тримай його, тримай!!!» За Опелем навздогін поїхала інша машина та побіг якийсь чоловік. Ще одного пов’язали біля магазину «Золото». Наскільки я зрозумів, це було пограбування чи ювелірного магазину чи «Ломбарду», що поряд.

Поки що деталі ДТП і можливого пограбування в поліції не повідомляють, проте «РВ» триматиме читачів в курсі подій.

Постраждалого дідуся, який відмовився від госпіталізації, забрали рідні. Як стало відомо «РВ» з власних джерел, другого грабіжника, який тікав на Опелі, вдалося затримати в районі вулиці Сагайдачного. Проте поки що це – попередня інформація.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також