Біля Птичі підсипають небезпечний поворот

1885 1

Ми у соцмережах:

Біля Птичі підсипають небезпечний поворот

Це роблять на замовлення Служби автомобільних доріг Рівненщини та на виконання припису управління патрульної поліції працівники Дубенської ДЕД ДП «Рівненський облавтодор».

На дорозі Київ-Чоп біля Птичі у Дубенському районі, на ділянці концентрації ДТП, сьогодні проводиться підсипка узбіччя для безпечного з’їзду з проїзної частини водіїв та запобігання важкості наслідків ДТП у разі порушення ними вимог дорожніх знаків. Після цього там встановлять металеве бар’єрне огородження, повідомляє Служба автомобільних доріг у Рівненській області..

До речі, сьогодні,  о пів на дев’яту ранку поблизу села Птича сталася дорожньо-транспортна пригода. 21-річний житель Закарпаття, водій автомобіля «MAН» їхав зі сторони Львова у напрямку Києва. За попередньою інформацією, водій вантажівки не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та,на заокругленій ділянці дороги, з’їхав на узбіччя із подальшим перекиданням транспортного засобу. У цей час, він здійснив наїзд на велосипедистку, яка рухалася узбіччями дороги. Внаслідок ДТП травмувалася 41-річна жителька села Птича. Медики оцінюють її стан як тяжкий. Водій вантажівки не постраждав. За попередньою інформацією, він був тверезим. На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти та патрульні.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також