БК “Рівне” переміг “Динамо-НПУ”

1002 0

Ми у соцмережах:

БК “Рівне” переміг “Динамо-НПУ”

Баскетбольний клуб “Рівне” здобув дуже важливу перемогу над принциповим суперником столичним “Динамо-НПУ” в жіночій Суперлізі України.

Обидві команди є головними конкурентами в боротьбі за місця в першій четвірці турнірної таблиці чемпіонату, яке дасть право продовжити боротьбу за медалі змагань. Напередодні гри, за втраченими очками перевагу мали саме столичні баскетболістки, тож рівнянки не мали права на поразку.

Від початку гри ініціативу захопили саме господарки майданчику. Рівнянки вдало діяли, як в атаці, так і в захисті, і перевага в рахунку іноді сягала п’ятнадцяти очок. І все ж на першу перерву команди пішли за рахунку 21:12.

В другій десятихвилинці команди також показали надрезультативну гру, як для жіночого баскетболу, і до великої перерви рівнянки збільшили свою перевагу ще на два пункти 21:19 у чверті та 42:31.

Результативний баскетбол продовжився і після великої перерви. Щоправда вже під диктовку гостей. Феєрила Олена Тетерук, яка в підсумку стала найрезультативнішою гравчинею матчу 39 очок. “Розкидалася” і лідерка атак динамівок, екс-рівнянка Олена Бойко, яка в підсумку довела свій очковий доробок до 21 пункту. Тож третя чверть за столичними баскетболістками 22:29, і перед вирішальним ігровим відрізком перевага БК “Рівне” вже була не такою комфортною, лише 4 пункти 64:60.

Вже за півтори хвилини останньої чверті, завдяки влучному триочковому кидку, ще однієї екс-рівнянки у складі гостей Олени Бондар, динамівки вперше в матчі вийшли вперед 66:65. А далі розпочалися гойдалки. За вісім хвилин, що залишились лідер в матчі змінювався десять разів. За п’ятдесят три секунди до фінального свистка Олена Тетерук виводить свою команду вперед 83:84. Таймаут В’ячеслава Ковалевського. Наступну атаку, можна сказати, “золотим” триочковим кидком завершує Дарина Степанюк. А далі гру до перемоги довела Вікторія Шматова. Спершу вона перехопила невдалий пас вищезгаданої Олени Тетерук. Відразу проти нашої гравчині сфолила Олена Бойко, і Вікторія Шматова закинула один з двох штрафних 87:84. Момент істини настав за сім секунд до фінальної сирени Оксана П’янтак кидала триочковий, і м’яч двічі бився в дужку кільця та високо підстрибував. Ці миттєвості тривали ніби вічність, здавалося, що час зупинився. Повен зал уболівальників завмер, але… м’яч вдарився в електронне табло над щитом, а це прирівнюється до ауту. М’яч переходить до рівнянок. Вікторія Шматова зуміла отримати пас від Дарини Степанюк та під шаленим пресингом двох столичних баскетболісток протримати м’яча до фінальної сирени. Рівненські баскетболістки та повен зал уболівальників переможно підняли руки до гори – це перемога 87:84. 

Більше подробиць - на сайті БК "Рівне"


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також