БК «Рівне» у плей-офф обома командами

1135 0

Ми у соцмережах:

БК «Рівне» у плей-офф обома командами

Баскетбольний клуб «Рівне» обома командами потрапив до плей-офф своїх чемпіонатів — відповідно, жіночої Суперліги та чоловічої Вищої ліги. Попереду боротьба за медалі.

Жіноча команда завдяки перемозі над «Вінницькими блискавками» 78:57 фінішувала третьою, а відтак на неї чекає боротьба за 1?4 місця у Суперлізі. У першому раунді плей-офф рівнянки зустрінуться з одеським «Інтерхімом», який регулярний чемпіонат завершив на другому місці. Серія триватиме до двох перемог однієї з команд. Перша гра відбудеться в Одесі 11 квітня, потім у Рівному 14 квітня. При потребі третю гру колективи проведуть 17 квітня знову в Одесі. Той, хто переможе, продовжить боротьбу за «золото», а невдаха зіграє за «бронзу».

А от чоловіча команда свою боротьбу у плей-офф розпочала вже цього тижня. Учора рівняни грали у Кропивницькому проти «Золотого віку», який у групі №1 Вищої ліги фінішував другим. На момент підготовки матеріалу результат гри не був відомий. А в п’ятницю о 18?й команди зустрінуться у Рівному. Тут серія теж триватиме до двох перемог. За необхідності третя гра відбудеться 10 квітня у Кропивницькому. Переможець двобою продовжить боротьбу за медалі, а той, хто програє, далі змагатиметься за 5?8 місця у вищій лізі.

— Головне, що мета досягнута, навіть з невеличким гандикапом, — поділився своїми враженнями з читачами «РВ» президент БК «Рівне» Сергій Ліщук. — Адже було завдання вийти до плей-офф, потрапивши в першу четвірку, але наші обидві команди починають наступний раунд чемпіонату, посівши треті місця в своїх лігах.
Щодо чоловічої команди, то хлопці сезон провели більш-менш стабільно. Радували не лише перемогами, але й грою. Окремий їм респект за достойне протистояння в Кубку України з командою Суперліги, та й ігри, і перемоги над «Говерлою» та одеським «Динамо» багато чого варті. Вони вже поставлене завдання на сезон виконали, але це не означає, що можна йти на відпочинок.

Жіноча команда протягом чемпіонату змусила нас трохи понервуватися. Але добре, що ми вчасно схаменулися та вжили необхідних заходів, щоб наші дівчата виконали поставлене завдання та пробилися до півфіналу Суперліги. Доукомплектувалися під час сезону, й останні матчі чемпіонату та п'ять поспіль чудових перемог порадували не лише результатом, але й якістю гри. Разом з тим, завдання на сезон — медалі жіночої Суперліги — ніхто не скасовував, а тому зараз наша команда не має права на помилку. Хоча я впевнений, що все у нас вдасться, і наш клуб вперше в історії привезе до Рівного медалі чемпіонату України з баскетболу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також