БК “Рівне” запрошує на вирішальні матчі жіночої команди

993 0

Ми у соцмережах:

БК “Рівне” запрошує на вирішальні матчі жіночої команди

Регулярний чемпіонат наші дівчата завершуватимуть п’ятьма поспіль домашніми іграми, які команда зіграє ще до завершення березня. І за їх підсумками стане відомо, чи зможуть рівнянки продовжити боротьбу за медалі чемпіонату.

До Рівного приїде “Чайка-ДЮСШ” з Бердянська. У суботу, 17 березня гра в спорткомплексі “ДЮСШ-4” розпочнеться о 17:00, а в неділю, 18 березня, – о 14:00.

БК “Рівне” вже грав з цим суперником на початку довгого турнірного шляху. Це було 14 та 15 жовтня у Бердянську. Тоді в першій грі перемогу здобули господарки – 78:65, а в другій грі, наші баскетболістки взяли реванш з мінімальною перевагою 87:85. 

Тож, на наших дівчат очікують дуже серйозні два матчі, в яких обов’язково команда має здобути перемоги та продовжити виконувати поставлене керівництвом завдання – вихід до півфіналу Чемпіонату України. У Баскетбольному клубі “Рівне” сподіваються, що прагнення керівництва, тренерів та гравців клубу перемагати підтримають і віддані уболівальники, найкраще це зробити – це прийти на матчі та підтримати нашу команду, а дівчата зроблять все можливе та неможливе, щоб у відповідь порадувати яскравою грою та, головне, – перемогою!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також