Благодир зруйнував плани Юрія Чаборая на ласий шматок землі у центрі Рівного?

2657 0

Ми у соцмережах:

Юрій Благодир

Голова бюджетної комісії Юрій Благодир сьогодні розкритикував проект рішення, який стосується укладання інвестиційного договору щодо будівництва на Кавказькій,32 б.

Нагадаємо, що комісія з посадовців та депутатів облради вибрала пропозицію товариства «Інтер-Буд», яке входить до компаній «Інтер-Бетон» Юрія Чаборая, як найкращу інвестиційну угоду: «Інтер-Буд» мав би збудувати 13-поверхівку на місці колишнього «Рівневідеокіно», а обласна рада отримала б 1200 м2 житлової та нежитлової нерухомості

Конкуренти «Інтер-Буду» - «Ажур ЛТД» - намагалися оскаржити вибір облради. І, схоже, таки частково досягли свого.

Сьогодні бюджетна комісія після емоційного виступу Юрія Благодира підтримала ідею не дозволяти укласти інвестдоговір.

Перш за все, у Юрія Благодира виникли запитання щодо того, які документи подали депутатам. Серед пакету був проект рішення, щоб надати дозвіл укласти інвестиційний договір з «Інтер-Будом», але самого проекту інвестиційного договору досі немає.

- Абсурдно звучить: даємо дозвіл на те, чого у природі не існує, - зазначив п.Благодир.

Також депутат додав, що невідомо, які саме площі дістануться обласній раді і що з ними можна буде потім зробити. Також запитав, чи можна розраховувати на якісне будівництво і, відповідно, хорошу ціну на нерухомість.

- Краще виставити і будівлю, і земельну ділянку на аукціон, прослідкувати, щоб він був відкритим і взяли участь усі зацікавлені фірми, - зазначив п.Благодир. – Тоді бюджет отримає наповнення. І не буде ніяких схем і «шуши-муши».

Члени бюджетної комісії п.Благодира підтримали. Питання вирішуватимуть на сесії облради 7 вересня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також