Благодійна акція «Добро на Різдво»

1737 0

Ми у соцмережах:

Благодійна акція «Добро на Різдво»

Рівненський міський Палац дітей та молоді шостий рік поспіль проводить благодійну акцію «Добро на Різдво» — за цей час здійснилось 76 дитячих мрій.

Головна мета акції «Добро на Різдво» — здійснення мрій дітей з особливими потребами, соціально незахищених, тяжкохворих. Учасниками акції цьогоріч стали шестеро дітей — допоможіть їхнім мріям здійснитись!

ДоброНаРіздво1.3
Брати Роман та Дмитро Вишневські — діти з особливими потребами. Старший Роман (11 років) творчий та талановитий, створює власні комікси та декламує вірші, мріє про смарт-годинник та хокейну клюшку. Молодший Дмитро (9 років) любить тварин, особливо коней, мріє про кінну прогулянку та машинку «Макквін». Дев'ятирічний Степан Чумак — дитина з багатодітної родини, окрім нього, в сім'ї є ще восьмеро дітей, на новорічні свята бажає отримати велосипед. Наймолодша учасниця акції — Марія Бондаренко, їй всього три роки, має тяжку хворобу легенів, хоче, щоб Святий Миколай подарував рожеві ролики. Десятирічний хлопчик з особливими потребами Андрій Антонюк — щирий і позитивний, мріє, щоб Святий Миколай подарував йому велосипед. Шестирічна Соломія Мельник, попри тяжкі вади зору, займається співом та грає на скрипці, на Миколая мріє отримати давно бажану нову срипку або фортепіано. Діти1.1

Палац дітей та молоді закликає кожного небайдужого спробувати себе в ролі Святого Миколая та долучитися до здійснення дитячих мрій.

Ви можете зробити омріяні подарунки дітям або ж переказати кошти на їхнє придбання. Кошти переказуються на рахунок ГО «Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків ПДМ», розрахунковий рахунок 26009012073131 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023, код ЄДРПОУ 225663863 з призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також