Будинок розпусти у Рівному запрошує!

13534 0

Ми у соцмережах:

Будинок розпусти у Рівному запрошує!

Всі, кому треба, добре знають, що у Рівному, власне, як і в усіх інших містах України, сотні повій продають охочим свої послуги. Як приватно, так і в складі нелегальних, напівлегальних чи практично офіційних борделів. Про це добре знає поліція та інші органи, які не в стані зупинити цей бізнес, якби навіть і хотіли. Тому вони інколи надають тим борделям рекламу у вигляді повідомлень про «рейди» у той чи інший будинок розпусти, після яких ніхто і ніколи не опиняється за гратами, а штрафи для власників борделів — то копійки! Далі ви можете ознайомитись із черговою рекламою будинку розпусти у Рівному. Крізь рядки поліцейських зведень легко прочитати головне — точну адресу і навіть назву того самого будинку розпусти. Хіба що розцінки за послуги повій не вказані. Але це вже, як кажуть, на місці…

Обшуки в мережі борделів «Ego Studio» провели одночасно в 15 областях України. В тому числі і в Рівному, де він працював на вулиці Дворецькій, 81-А. Правоохоронці в деталях показали на відео заклад розпусти, присоромили «жриць кохання», налякали клієнтів тим, що там вівся прихований відеозапис. І хоча організатора мережі закладів затримали і збираються притягнути до кримінальної відповідальності, бордель і далі працює, надаючи послуги з «еротичного масажу».

Спецпризначенці навідалися до салону еротичного масажу 19 січня, на Водохреща, близько 20.10 — з обшуком за рішенням суду. У приміщенні на момент початку операції знаходився один клієнт, обмотаний лише рушником. Одна з дівчат саме надавала йому послуги. Найактивніше спілкувалася зі слідчими інша дівчина, яка представилася Мариною. Вона апелювала до права і під приводом дзвінка до адвоката намагалася вирвати у правоохоронців свій телефон та комусь зателефонувати. Проте ім’я адвоката озвучити не захотіла. Зрештою, після її дзвінка так ніхто і не приїхав.

Решта четверо дівчат спершу називали різні вигадані імена, але врешті показали поліцейським свої документи. Через годину в дверний дзвінок подзвонила ще одна дівчина, яка приїхала «на роботу» з Херсона. У приватній розмові дівчата розповіли, що мережа салонів робить обмін дівчатами між областями, щоб раптом не наштовхнутися, надаючи послуги, на знайомих.

Крім загальних кімнат, у будинку облаштували чотири приватні — із заклеєними вікнами, приглушеною неоновою підсвіткою та широким двоспальним ліжком кожна.

У загальних кімнатах правоохоронці знайшли дві приховані вебкамери з прямим підключенням до Інтернету, замасковані в аудіоколонках, а роутер був захований у гаражі. Стороння людина за сіткою колонки ці камери не бачила, а це значить, що у закладі проводилася прихована відеозйомка.

Серед різноманітних засобів, призначених для сексуальних утіх, у кімнатах виявили масажні олії, різноманітні лубриканти, «рольові» костюми, багато одноразової спідньої білизни, одноразові гігієнічні набори, а також дрібниці для створення інтимної атмосфери та навіть інтелектуальні ігри.

Крім цього, правоохоронці знайшли опис орієнтирів для того, щоб нові працівниці та клієнти легко могли знайти адресу салону. Для такого випадку, тобто приїзду полісменів, дівчат навчали, що необхідно говорити — відповідна інструкція лежала у центральній кімнаті.

Плата за послуги «масажу» йшла через офіційну касу. Це підтвердила наявність касового апарата, касових стрічок, а також терміналу для оплати карткою. Вартість послуг складала від 1700 до 11000 гривень та більше, за окремі, додаткові послуги.

Пізніше поліція відзвітувала, що організатором мережі цих салонів виявився 40-річний житель міста Дніпро. До сутенерської діяльності залучив ще 13 спільників. Вони облаштували 28 місць розпусти на території столиці та в 15 областях — понад 80 жінок працювали в них, надаючи сексуальні послуги. Під час обшуків вилучили близько півмільйона гривень, віртуальну АТС, що використовувалась для приховування реальних телефонних номерів учасників злочинної групи. Окрім того, у всіх місцях розпусти знайдено приховані відеокамери, запис з яких передавався на сервер організатора злочинної діяльності. Правоохоронці вилучили сервер зі збереженими відеофайлами.

Рівняни, які живуть на Дворецькій, поряд з цим будинком, приголомшені такою новиною. Дехто з них, щоправда, підозрював, інші взагалі вперше чують про бордель поблизу їхніх будинків.

Натомість в мережі з’явилися фото рекламних листівок «еротичного масажу», які розклали автомобілістам на лобове скло в Рівному вже після обшуків. Ми зателефонували за вказаним номером і представились клієнтами. На дзвінок відповіла жінка і на запитання, які послуги салон надає, відповіла російською мовою:

— Ми пропонуємо еротичний боді-масаж, який полягає в тому, що повністю оголена дівчина зробить масаж всього вашого тіла руками, грудьми, животиком. Допоможе вам досягнути повного розслаблення, але без інтиму і проникнення. Мінімальна вартість — 1700 і вище, залежно від програми, яку ви оберете. Ми працюємо цілодобово по запису. Бажано набрати за півгодини до приїзду. Знаходимося на Дворецькій, 81-А.

Речниця поліції області Світлана Карачун, на наше прохання, пояснила:

— Це приватний будинок, накласти арешт на який ми не маємо права. Якщо там хтось добровільно надає якісь послуги, то чи вони протизаконні — треба ще довести. Поліція вилучила звідти майно, організатор затриманий. Це прихований вид злочину, оскільки сторони (потерпілі та зловмисники) не зацікавлені повідомляти правоохоронні органи.

Дарина ГУЗЕНКОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також