Будівельні здобутки Рівненщини 2017-го: школи, дитсадки й тунель

1676 0

Ми у соцмережах:

Школа у селі Пісків Гощанського району

Торік в області за трохи більше 100 млн грн Державного бюджету регіонального розвитку будували 14 об’єктів. 80% із них, за словами директора обласного департаменту будівництва Ярослава Мазярчука, було здано в експлуатацію.

Зокрема, на Рівненщині добудували школи у селах Горбаків Гощанського району та Пісків Костопільського району. Дитсадки у Гощі, Радивилові, Новому Корці, Бугрині Гощанського району, Залав’ї Млинівського та Обарові Рівненського району.

Дитсадок в Обарові

Останній дитсадок добудували, проте ще не відкрили. Минулого тижня йшлося, що на відкритті дошкільного закладу може бути президент Петро Порошенко, який начебто мав заїхати на Рівненщину дорогою на Волинь. Проте поїздка президента не відбулася.

Також, як повідомив «РВ» Ярослав Мазярчук, за кошти ДФРР у 2017-му зробили відпочинкову зону поблизу Тунелю кохання у селищі Клевань Рівненського району та завершили Рокитнівську центральну районну лікарню.

Альтанка біля Тунелю кохання

Цього року на фінансування з ДФРР планують подати 80 проектів. Кошти отримають, найімовірніше, не більше 15 об’єктів, хоча сума цього річ буде значно більшою – 270 млн грн.

  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також