«Бульба Фест» став улюбленим місцем сімейного відпочинку рівнян

944 0

Ми у соцмережах:

«Бульба Фест» став улюбленим місцем сімейного відпочинку рівнян

«Бульба Фест» за два роки існування став однією із «родзинок» Рівного і полюбився рівнянам. Тому що це не просто класичний ярмарок, де можна придбати різноманітну продукцію за цінами виробника.

Цьогоріч фестиваль-ярма­рок відбувся у Рівному вже вдруге і навіть опинився під загрозою зриву через дощі. Проте організатори вчасно перенесли його проведення на тиждень і не прогадали: за чудової, хоча й прохолодної осінньої погоди «Бульба Фест» цьогоріч відвідали більше 30 тисяч осіб. Традиційно фермери, пасічники, винороби, сировари дивували рівнян та гостей міста своєю продукцією. На фестивальній частині заходу діяли фуд-корти із українськими стравами, тематичні фотозони, атракціони, безкоштовні аквагрим та батут для дітей. Танцювальні та вокальні колективи області тішили відвідувачів своєю творчістю, а хедлайнерами «Бульба Фесту» стали відомі гурти «Лісапетний батальйон» та «Фіолет». На фестивалі-ярмарку діяла благодійна «Безпрограшна лотерея»: купуючи лотерейку за 10 гривень, кожен учасник конкурсу щось вигравав — від кількох кілограмів картоплі та інших овочів до подарунків від партнерів свята: квитків у кіно, абонементів у спортзал та ін. Всі вилучені від «Безпрограшної лотереї» кошти — 4511 гривень — було передано на лікування діток в благодійну організацію «Скарбниця Надії». Також на території фестивалю діяли волонтерські організації, зокрема, «Дар» та «Територія Надії», які допомагають армії та підтримують наших солдатів.

Бульбафест 

Фестиваль-ярмарок «Бульба Фест» відбувся в рамках проекту «Рівне — місто унікальних подій». Його організаторами стали громадська організація «Рівняни» та івент-агенція «Мегаподія» за підтримки управління культури і туризму Рівненської міської ради. За словами керівника «Мегаподії», депутата міської ради Романа Яворського, під час підготовки цьогорічного «Бульба Фесту» головний акцент організатори робили саме на якісний сімейний відпочинок рівнян та гостей міста. — «Бульба-Фест» — це фестиваль-ярмарок. Але якщо ярмарки час від часу в Рівному відбуваються, то масові заходи, на яких можна відпочити з дітками, проходять у місті вкрай рідко. Тому наш головний задум був — зробити у місті свято, під час якого відвідувачі зможуть поринути в іншу реальність, забути про негаразди, провести час у сімейному колі. Український антураж та динамічна розважальна програма упродовж двох днів тільки сприяли цьому. Зайве цьому підтвердження — кількість відвідувачів (понад 30 тисяч осіб), яку можна назвати рекордною для подібних заходів у нашому регіоні, - зазначив Роман Яворський. Координатор фестивалю-ярмарку «Бульба-Фест» Ольга Вакуленко додала, що на другий «Бульба-фест» приїхало значно більше учасників, ніж минулоріч, а саме — більше сотні представників з усієї країни. — Другий Всеукраїнський фестиваль-ярмарок «Бульба Фест» ми відгуляли всім містом Рівне. Місяці приготувань, нереальна робота над оформленням території, концертною програмою, маса ідей та більше сотні учасників з усієї України. Дякуємо всім, хто приїхав презентувати свої речі, хто приїхав готувати смачні страви та напої, хто не побоявся прохолодної погоди другого фестивального дня та прийшов відпочити на свято. Ви всі — частинка великої «Бульба-Фестної» родини. Я пишаюся своїм містом, бо тут проходить «Бульба Фест». Зустрінемося наступної осені, — прокоментувала Ольга Вакуленко.

Галина КОТУЛЬСЬКА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також