Бункер: у Шабаліна з’явився конкурент

2851 0

Ми у соцмережах:

Бункер: у Шабаліна з’явився конкурент

Немає землі — немає ремонту, не вперше заявляє Сергій Шабалін, нинішній орендар бункера на вул. Драгоманова у Рівному. Але міські депутати непоступливі — не хочуть виділяти 8 соток землі біля бункера, як просить орендар. А тим часом виявив цікавість до бункера інший інвестор.

Сергій Шабалін, орендар бункера:

— Мені потрібно більше землі, без неї не можу розпочати ніякі роботи — навіть щодо підтоплення приміщення. Планую в межах об’єкта надбудувати кафе з офісним приміщенням. Ніякої багатоповерхівки тут не буде. Якщо міськрада не дасть мені більше землі в оренду, то я буду змушений відмовитися.

Володимир Хомко, міський голова:

— Історія з бункером має нюанси як через самого орендаря, так і депутатів. Орендар має бажання побудувати щось велике і корисне, а депутати хочуть, щоб будівництво було лише в межах бункера. Вони чомусь не хочуть, щоб він там надбудував поверх-два. Через це усе й зависло. Особисто я б пішов на поступки, але депутати не хочуть цього робити. Навіть якщо ми втратимо цього орендаря, то знайдемо іншого. До мене звернувся потенційний німецький інвестор, тож є бажаючі.

Тарас Максименко, начальник управління культури і туризму міста:

— Реальність така, що ми можемо втратити не орендаря, а сам об’єкт. Бо його постійно руйнують підземні води. Через чиюсь жадібність та нерозуміння ситуації через рік, два, п’ять ми втратимо привабливий об’єкт для туристів. Скажу, що на місцевого інвестора легше впливати, ніж на закордонного. Ніхто ж не знає, що німецький орендар захоче зробити з бункером.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також