Бурштинокопачі пошкодили три автомобілі та закидали поліцейських камінням

6347 2

Ми у соцмережах:

Бурштинокопачі пошкодили три автомобілі та закидали поліцейських камінням

Майже двісті людей сьогодні близько сьомої години ранку у селі Кухітська Воля Зарічненського району вчинили опір поліцейським.

Чоловіки у балаклавах та з палицями у руках заблокували проїзд автомобіля, шарпали за форменний одяг, кидали каміння, пошкодили три службових автомобілі.

Правоохоронцям вдалося припинити конфлікт, нині протистояння немає. За попередньою інформацією, під час сутички працівники поліції тілесних ушкоджень не отримали, зброю не застосовували. Інформації про потерпілих під час сутички до поліції поки що не надходило. Для координації дій, врегулювання конфлікту та недопущення його повторення на місце події виїхав заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький.

Відомості за фактом опору працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та осіб, причетних до його вчинення, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також