Бузинарський у суді заявив, що нічого не порушував і наркотики - не його

5332 0

Ми у соцмережах:

Бузинарський у суді заявив, що нічого не порушував і наркотики - не його

Суддя Рівненського районного суду Сергій Коробов наразі у нарадчій кімнаті вирішує, який запобіжний захід обрати 27-річному Андрію Бузинарському на період судового розслідування.

Прокурор Дмитро Биков клопотав про арешт з правом внесення застави - 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Аргументував тим, що перебуваючи під домашнім арештом, Андрій Бузинарський двічі був помічений у "Лагуні" (6 та 10 серпня), а 11-го ще й скоїв ДТП.

Захисник Бузинарського, адвокат Володимир Сокаль, зазначив,що слова свідків, що вони бачили у нічному клубі когось, схожого на Бузинарського, не є доказами. І додав засвідчений нотаріально документ, що потерпілим у ДТП на Грушевського було виплачено матеріальну компенсацію, а тому претензій вони не висуватимуть.

Сам Андрій Бузинарський зазначив, що за на момент ДТП досудове розслідування було завершено, про що його повідомили і слідчий, і прокурор, а тому він вважає, що не порушував запобіжний захід, бо, мовляв, досудового розслідування уже не було.

Адвокат Бузинарського також заявив, що психотропні речовини, які вилучили в автомобілі Андрія Бузинарського,йому не належать. Запевняв, що автомобілем користувалася інша людина, яка знайдені психотропи використовувала для лікування і має чеки про купівлю їх офіційно.

Проте, за словами пана Соколя, слідчий так і не допитав цього чоловіка.

Володимир Сокаль додав, що, як платник податків, він проти арешту Бузинарського, бо кримінальна справа про збут наркотиків, на його думку, буде розвалена, а держава повинна буде компенсувати Бузинарському кошти за час у СІЗО.

Андрій Бузинарський додав, що знайшов роботу на приватному підприємстві, вона потребує відряджень, а тому попросив суддю відпустити його під особисті зобов'язання. Мовляв, як і досі, сумлінно ходитиме на засідання.

Суддя зачитає рішення про запобіжний захід за кілька хвилин.

Читайте також по темі: Бузинарський приїхав до суду з батьком


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також