Через голів-прогульників Рівненська облрада вноситиме зміни до регламенту

2057 0

Ми у соцмережах:

Олександр Ширяєв

7 вересня, на наступному засіданні Рівненської обласної ради, депутати вноситимуть зміни до «Регламенту Рівненської обласної ради сьомого скликання» та до «Положення про постійні комісії». Переписувати деякі пункти у цих документах, які регламентують роботу депутатів, будуть, оскільки деякі комісії не могли зібратися через відсутність їх голів, заступників і секретарів.

Так, перед минулою сесією двічі збиралися депутати постійної комісії з економічних питань та комунальної власності. Першого разу, хоч і був би кворум, провести комісію не змогли. Бо нікому було її вести. Депутатів з віддалених районів, які вже виїхали до Рівного, завернули на півдорозі.

Відповідно до регламенту облради та положення про постійні комісії, які діють наразі, мають право вести засідання комісій та підписувати відповідні документи тільки голови комісій, їхні заступники та секретарі.

У день, коли мала відбутися комунальна комісія, ні її голови Віталія Бойка (БПП), ні його позафракційного заступника Леоніда Назарчука, ні секретаря-радикала Олександра Ширяєва у Рівному не було.

У змінах, які внесуть до регламенту та положення і які підготував апарат облради, уже вказано, що якщо кворум на комісії є, але немає голови, заступника та секретаря, то засідання може вести тимчасово обраний з членів комісії головуючий. Він також буде уповноваженим підписати протоколи засідання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також