Чим медичні кросівки відрізняються від звичайних? «Білий Халат» допомагає розібратися

587 0

Ми у соцмережах:

Чим медичні кросівки відрізняються від звичайних? «Білий Халат» допомагає розібратися

Медичні працівники при виконанні своїх службових обов’язків перебувають у постійному русі. Відповідно їх образ має бути продуманий до дрібниць. Це не тільки стосується одягу, а й взуття.

Підібрані медичні кросівки чудово підходять для довготривалого та постійного носіння. Вам тільки залишається серед представленого асортименту https://bhalat.com.ua/ru/catalog/krossovki/  підібрати найкращу пару. Спеціально для цього «Білий Халат» допоможе розібратися в основних особливостях, щоб вам було значно простіше прийняти рішення.

Що потрібно враховувати під час вибору взуття?

Здавалось би, що такого особливо в спеціальних моделях. Якщо на них поглянути, то візуально вони майже нічим не відрізняються від традиційних. Тому виникає питання, а навіщо тоді шукати спеціальну пару взуття, якщо можна вибрати ці.

Це зовсім хибне твердження. Адже медичні кросівки мають відповідати певним вимогам:

  • Максимум комфорту. Взуття має повністю повторювати форму стопи. Нога не має бути стиснутою чи постійно ковзати.
  • Повітропроникність. Ноги у взутті не мають потіти. Важливо забезпечити, щоб шкіра дихала.
  • Спеціальна підошва. Одна з основних вимог – протиковзна основа. До того ж вона має бути гнучкою й еластичною. Це дозволяє витримувати значні навантаження та забезпечити максимальним комфортом.
  • Устілка. Вона має бути ортопедичною. Це дозволяє рівномірно розподілити навантаження, щоб уникнути плоскостопості.
  • Простота у догляді. Оскільки до зовнішнього вигляду кросівок є особливі вимоги, вони мають максимально легко очищуватися. Іноді навіть для цього потрібно використовувати спеціальні засоби. А ще вони мають зберігати свій бездоганний зовнішній вигляд на довгий період.

Як бачите, до медичного взуття виставляють особливі вимоги. Зрозуміло, що класичні моделі зовсім для цього не підходять. Це мають бути спеціальні.

Вам тільки потрібно визначитися, для якого сезону підбираєте кросівки. Вони будуть зручні в будь-який час. На літо краще підбирати моделі з відкритою п’яткою та сіточкою, яка забезпечуватиме максимальну вентиляцію взуття. На зиму можете вибрати звичайні з закритою п’яткою, щоб ніжкам було тепло.

Орієнтуючись на прості рекомендації від магазину «Білий Халат», ви зможете підібрати зручні кросівки, які відповідатимуть усім вимогам. А ще вони стануть окрасою будь-якого образу завдяки своєму оформленню.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також