Чиновник Ігор Грубий взяв хабар

3079 1

Ми у соцмережах:

Чиновник Ігор Грубий взяв хабар

У Рівному сьогодні затримали першого заступника голови Рівненської райдержадміністрації.

Його підозрюють в отриманні хабара. Цю інформацію нам підтвердила UA: Рівне речниця військової прокуратури Західного регіону Юлія Галущак. Вона зазначила, що операцію провели спільно прокуратура та поліція.

Юлія Галущак, речниця військової прокуратури Західного регіону:

Задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди першим заступником голови Рівненської РДА. Друга частина хабаря у розмірі 5 тисяч доларів США, як і раніше передана перша частина частина коштів, – також 5 тисяч доларів США, – призначались за погодження проектної документації приватному підприємцю щодо забудови земельної ділянки. Вирішується питання щодо затримання підозрюваного, повідомлення йому про підозру та звернення до суду з клопотанням щодо обрання запобіжного заходу.

Першим заступником голови Рівненської РДА  Ігор Грубий працює два з половиною роки. Інформацію щодо слідчих дій саме стосовно цього посадовця нам підтвердили і достовірні джерела в поліції. Мобільний телефон Ігоря Грубого не відповідає. Як зазначила речниця РДА Анастасія Боднарська, цю ситуацію вони поки не коментують. Утримався від коментаря і голова адміністрації Володимир Пилипчук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також