Чому Лунін не у Фінляндії?

1885 0

Ми у соцмережах:

Чому Лунін не у Фінляндії?

За кілька годин команда 19-річних українців проведе свій перший матч на юнацькому чемпіонаті Європи у Фінляндії. Наші хлопці зіграють із французами.

І все було би добре, якби у складі команди був воротар Андрій Лунін, який нещодавно перейшов із української «Зорі» до іспанського «Реалу» із Мадрида. Чому Луніна немає у команді? Чому він не готувався упродовж місяця із своїми партнерами?

Офіційної відповіді у публічному просторі немає. Непублічно кажуть – ну ви же панімаєтє, он в самом «Рєалє», какая тут сборная? Сама звичайна – національна команда України U-19. До її складу увійшли представники кількох українських команд і однієї… іспанської. Але не мадридського «Реалу» а «Депортиво» із Алавеса, де на контракті знаходиться Олексій Хахльов-джуніор. То виходить, що із Алавеса ми можемо викликати футболіста, а із Мадрида зась? І не треба про те, що Хахльов у тому Алавесі тридцятий запасний. Лунін у Мадриді теж поки що ніхто.

У мене є версія, що наша національна федерація просто не наважилась турбувати мадридський «Реал» з приводу Луніна. Упевнений – мадридці би спокійно відпустили гравця на тренувальний збір юнацької команди України, так само як відпустили на цей збір своїх футболістів українські «Шахтар» і «Динамо», яким, не виключено, доведеться грати проти «Реалу» вже восени в Лізі чемпіонів. Виходить, що у нашої національної федерації подвійні стандарти? І куди лише Рінат Ахметов дивиться?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також