Cудитимуть водія, який п’яним травмував трьох людей і втік

1256 0

Ми у соцмережах:

Cудитимуть водія, який п’яним травмував трьох людей і втік

Слідчі Березнівського відділення поліції скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 37-річного жителя села Зірне, який у нетверезому стані скоїв ДТП, в якій постраждали мотоцикліст та двоє малолітніх пасажирів.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 25 червня цьогоріч у селі Зірне. Водій автомобіля «Фолькмваген Транспортер» на вулиці Зірненській скоїв зіткнення з зустрічним мотоциклом «Jianshe» під керуванням 24-річного місцевого жителя та втік із місця події. Втікача оперативно розшукали водія мікроавтобуса. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Водія мотоцикла та його двох родичок, чотирирічних пасажирок, із травмами госпіталізували до лікарні. У 24-річного чоловіка медики діагностували перелом ноги, а в однієї із дівчаток — відкриту черепно-мозкову травму, переломи стегна та ноги, в іншої — закриту черепно-мозкову травму, забої та садна.
Суд спершу обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб, а потім його змінили на домашній арешт.

Слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного. За результатами проведених слідчих дій, зокрема слідчого експерименту, низки експертиз кримінальне провадження керували до суду, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також