Дачу загасили опівночі

1687 0

Ми у соцмережах:

Дачу загасили опівночі

У Новоукраїнці врятували від цілковитого знищення вогнем дачний житловий будинок.

28 квітня о 19:42 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу на дачному масиві «Західний» в селі Новоукраїнка Рівненського району. Вогнем охоплене перекриття дачного, цегляного, житлового будинку розміром 8х7 метрів.

Туди були направлені чергові відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. На ліквідацію пожежі було залучено пожежну автоцистерну місцевої пожежної команди села Новоукраїнка. На місці пожежі працював оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Керівник прес-служби ГУ ДСНС в Рівненській області Дмитро Мельник повідомив РВ, що існувала загроза поширенню вогню на другий та перший поверхи, тому на гасіння пожежі з різних сторін рятувальники подали два водяних стволи. О 21:08 пожежу вдалося локалізувати, а опівночі - загасити. Дачний будинок вдалося врятувати від повного знищення. Вогнем пошкоджено міжгорищне перекриття на площі 20 м.кв., речі домашнього вжитку. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також