Данильчук та Коваль можуть стати віце-президентами

1721 0

Ми у соцмережах:

Данильчук та Коваль можуть стати віце-президентами

Висунути Олександра Данильчука та Віталія Коваля на посади віце-президентів Асоціації спортивної боротьби України від Рівненської області запропонували члени новоствореної громадської спілки «Асоціація спортивної боротьби Рівненської області».

Асоціація об’єднала чотири види боротьби: греко-римську, вільну, жіночу та пляжну. Аби створити на Рівненщині таке громадське об’єднання, до Рівного з’їхалися тренери, судді, спортсмени та ветерани цих видів боротьби. Участь у зборах взяв голова обласної ради, почесний президент Федерації греко-римської боротьби Рівненської області Олександр Данильчук.

«Асоціація спортивної боротьби Рівненської області» створена для подальшої популяризації боротьби на Рівненщині. Під час установчих зборів також обрали керівний склад Асоціації. Зокрема, президентом обрано голову обласної ради Олександра Данильчука, віце-президентами обрали Віталія Коваля – президента Федерації греко-римської боротьби Рівненської області, Петра Нагорного - заступника начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, Дениса Кайду – заслуженого тренер України з вільної боротьби, а секретарем - Івана Парчука. 

Присутні на загальних зборах вирішили  висунути Олександра Данильчука та Віталія Коваля на посади віце-президентів Асоціації спортивної боротьби України від Рівненської області. Загальні збори Асоціації заплановані на 18 серпня цього року, повідомляє прес-служба обласної ради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також