Демченко пояснив, чому програв "Верес"

1579 0

Ми у соцмережах:

Андрій Демченко

Виконувач обов`язків головного тренера "Вереса" Андрій Демченко прокоментував програшний матч проти "Зорі", який закінчився з рахунком 0:1.

- Гра склалася для нас дещо невдало. Ми програли. Цьому є об`єктивна причина - вилучення на початку другого тайму. Це дуже зіпсувало наш план на гру. Вилучили нашого основного центрального захисника і довелося Каленчуку зміщуватися з опорної зони - в зону оборони, а натомість - випускати іншу людину. А так, по грі - скажу, що ми справлялися з «Зорею». Іноді ми грали краще, іноді - вони. «Зоря» - добре організована команда. До цього ми були готові. Намагалися контатакувати у відповідь на атаки «Зорі». Десь виходило, десь не зовсім, - заявив Демченко.

Юрій Вернидуб

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб тим часом вважає, що гра була рівною.

- Після вилучення, яке було справедливим, нам стало легше. Футболу як такого, не хочу образити хлопців, сьогодні особливо не було. Помітно, що футболісти пригнічені психологічно і хвилюються за результат. Кожна гра на вагу золота. Потрібно готуватися далі. На нас чекають ще три гри, в яких буде все вирішуватися. Тому давайте дочекаємося закінчення чемпіонату, а потім будемо дивитися і коментувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також