Денисюка судитимуть за хабар

1706 0

Ми у соцмережах:

Денисюка судитимуть за хабар

У Рівному судитимуть екс-працівника управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області Ігоря Денисюка, який одержав 10 тис грн неправомірної вигоди

Прокуратурою Рівненської області затверджено обвинувальний акт стосовно нього та скеровано до Рівненського міського суду для розгляду. Головного інспектора одного із відділів управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області запідозрили в одержанні неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням..
Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що на підставі зібраних слідчим та прокурором доказів встановлено, що посадовець органу державного контролю одержав 10 тис грн від жителя області за сприяння у виготовленні проектної документації на будівництво, а також уникненні останнього від відповідальності за виконання будівельних робіт до отримання відповідного дозволу.
Нагадаємо, що корупційну діяльність було викрито та припинено працівниками прокуратури Рівненської області, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області та управління Служби безпеки України в Рівненській області у грудні 2017 року одразу після одержання головним інспектором неправомірної вигоди. Стосовно обвинуваченого судом застосовано запобіжний захід - домашній арешт.
Читайте також  Взяв хабар і звільнився з Рівненської ДАБІ?

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також