Депутат Чубай посварився з Германом, а потім упав посеред залу (ВІДЕО)

3846 4

Ми у соцмережах:

Депутат Чубай посварився з Германом, а потім упав посеред залу (ВІДЕО)

У Рівному проходила сесія міської ради, на якій депутати розглянули більше 160 питань.

Однак не обійшлось без конфузів. Депутат від БПП Олександр Чубай затіяв чергову суперечку із заступником міського голови Віталієм Германом. Міський обранець наполягав, що той свідомо не бачить незаконних будівництв у Рівному.

На це Герман відповів, що міське управління ДБК, яке проводить перевірки будівництв, підпорядковано не йому, а заступнику міського голови з питань ЖКГ Олексію Хмилецькому. Така відповідь Чубая не задовольнила. Дискусія на підвищених тонах тривала близько 15 хвилин.

Міський голова Рівного Володимир Хомко намагався усіх помирити, говорячи, що цей конфлікт триває уже давно - ще з моменту, коли подружжя Чубаїв викупило офіс на проспекті Миру. Біля офісу були сходи. Будівельна перевірка заявила, що сходи – це незаконне будівництво, а депутати захоплюють міський тротуар. Після цих слів Хомка до мікрофона підійшла депутатка від «Свободи» Тетяна Чубай.

Вона зазначила, що ніякого нового будівництва не було, а ганок вона придбала разом із приміщенням. Під час свого виступу пані Чубай розплакалася та звинуватила журналістів, що її спеціально замовили, аби облити брудом.

Конфлікт вдалося вичерпати лише з часом. Однак, коли сесія почала голосувати за питання про внесення змін до бюджету, депутат Олександр Чубай підхопився та виніс свого стільця до середини залу. Він це робив із криком: «Не дозволю порушувати регламент!». Коли ж він сів на стілець, то той під ним заламав, а депутат упав додолу.
 

Його колеги по залу зробили вигляд, що нічого не відбулося. Міський голова Рівного Володимир Хомко сказав, що «отак «піднімають» імідж міських депутатів».

 

 

Позиція депутата Олександра Чубая:

Спочатку були незаконні дії в мене на окрузі, які покривав Герман.
Лише потім через деякий час була ситуація по проспекту Миру в Тані з купівлею приміщення.
І Володимир Хомко, і Віталій Герман вирішили дати мені відповідь, зловживаючи владою, незаконно провести перевірку. Ціль була одна - закрити рот.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також