Депутат Ковальчук назвав «кришувальників» незаконного видобутку бурштину у Гальбині

2393 0

Ми у соцмережах:

Депутат Ковальчук назвав «кришувальників» незаконного видобутку бурштину у Гальбині

Володимир Ковальчук, депутат Рівненської обласної ради від Радикальної партії, активно стежить та висвітлює події, пов’язані з незаконним видобутком бурштину, зокрема неподалік Клесова Сарненського району. На своїй сторінці у Facebook депутат назвав тих, хто, на його думку, стоїть за незаконним видобутком в урочищі Гальбин.

Володимир Ковальчук зазначив:

- Я обіцяв журналістам написати, хто «кришує» та організовує процес в урочищі Гальбин: це львівські Кепки разом з місцевим авторитетом Сарненським. Кажуть, Кепки зібралися від’їжджати на Олевськ, проте ще хочуть вдосталь пограбувати Рівненщину, поки повністю не спустошать запаси бурштину в урочищі Гальбин Сарненського району.

Тож знову щоночі бурхлива діяльність відбувається в урочищі Гальбин. При цьому плата за «квиток» становить 1 тис. доларів – її віддають тим державним силовим структурам, які «кришують» цей незаконний видобуток. А згодом ще й половину намитого люди повинні віддавати «смотрящим».

Мені цікаво, скільки часу триватиме безпрецедентне грабування держави в особливо великих розмірах? Куди дивиться Національна поліція? Напевно, дивиться вона на очільника Сарненської поліції, який справно організовує цей процес. Тому його ніхто й не звільняє з посади!

 

 

Чим більше грабуєш, тим більше ти в пошані у керівництва - логіка залізна. Усі активісти під домашнім арештом – це для того, щоб не заважали грабувати район. Неодноразові пікети, перекриття траси - ніщо не може зупинити цей процес.

 

 

Тому знову починаю виїздити на місце в Гальбин щодня. Спостерігатиму, як буде бездіяти пан Смаглюк та ті керівники, які його «кришують». Одне обіцяю: спокій тепер вам тільки снитиметься.... Чекайте в гості відсьогодні! Після відвідин активістів поїду на урочище.

 

 

Уже стандартно пишу керівникам їхніх відомств, сподіваючись, що хтось з них врешті відреагує та «накриє» цю бурштинову мафію. Цікаво, кому з наших столичних чиновників, котрі до влади прийшли після Революції Гідності, важливіші долари, а кому – закон і порядок.

Хоч дійшло вже до повної сваволі: деякі нардепи при цьому бігають, наче останні гниди, і беруть з рук місцевого афериста дань. Про яких нардепів і якого афериста йдеться, здогадатися неважко…
Тих, хто «накриє» та арештує усіх причетних до цього грабунку, чекає висока нагорода. То ж чекаємо ...


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також