Депутат затримав грабіжника, який відібрав у пенсіонерки харчі

3577 0

Ми у соцмережах:

Депутат затримав грабіжника, який відібрав у пенсіонерки харчі

Рівнянка поверталась у місто зі своєї присадибної ділянки, що у селі Вересневе. На зупинці, де вона чекала маршрутку, на велосипеді під’їхав молодик. Штовхнувши пенсіонерку, забрав дві сумки, що стояли поруч.

У 86-річної жінки грабіжник забрав харчі,  гаманець із 40 гривнями та пенсійне посвідчення. Рівнянка, яка на зупинці була одна, почала кричати про допомогу. У цей момент повз неї проїжджав автомоблем 64-річний житель села Вересневе, депутат Рівненської районної ради Віталій Миронюк.. Зупинившись, разом із потерпілою кинувся наздоганяти грабіжника та одразу повідомив до поліції.

Неподалік місця злочину Віталій Миронюк наздогнав грабіжника та забрав сумки, які належали пенсіонерці, а пізніше підвіз її до зупинки.Поліцейські з’ясували, що нападником виявився 23-річний житель Здовбиці.

Заступник начальника Рівненського районного відділення поліції Петро Пастушо повідомив, що підозрюваний вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності і лише цьогоріч у травні звільнився з місць позбавлення волі за скоєння грабежу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також