Депутат заявив, що подаватиме скаргу до поліції на першого заступника голови Рівненської облради

2104 1

Ми у соцмережах:

Володимир Ковальчук та Андрій Сайчук

Володимир Ковальчук, депутат Рівненської обласної ради, який на минулій сесії покинув фракцію Радикальної партії, у коментарі РВ заявив, що напише заяву до поліції на свого екс-однопартійця Сергія Свисталюка, першого заступника голови Рівненської облради.

За словами Володимира Ковальчука, він вимагатиме у поліції, аби та відкрила кримінальне провадження щодо перешкоджання йому, як депутатові, з боку першого заступника.

Сергій Свисталюк

Так, за словами п.Ковальчука Сергій Свисталюк не дозволяв йому та депутатові Андрію Сайчуку пройти вчора до Міського будинку культури у Рівному, куди автобусами з’їхалися мешканці області, щоб проголосувати за відкликання депутатів Ковальчука та Сайчука.

За словами Володимира Ковальчука, Сергій Свисталюк керував усім процесом, хоча законодавство забороняє йому, як представнику органу місцевого самоврядування, брати участь у відкликанні депутатів за народною ініціативою.

Сергій Свисталюк заперечив, що не пропускав Володимира Ковальчука та Андрія Сайчука до зали. Зазначив у коментарі РВ, що лише просив їх зачекати, поки пройде реєстрація делегатів, а тоді зайти.

Додамо, що коли згадані депутати намагалися потрапити до МБК, при вході виникла штовханина.

Детальніше про те, чи вдасться все-таки законно відкликати депутатів Рівненської обласної ради і скільки часу триватиме процедура, читайте у наступному номері газети «Рівне вечірнє».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також