Депутат заявив, що в Острозі буде п`ятизірковий туалет від куми заступника голови ОДА

1714 0

Ми у соцмережах:

Депутат заявив, що в Острозі буде п`ятизірковий туалет від куми заступника голови ОДА

У центрі Острога зводять торгово-офісний центр. Будують ще з 2016 року, проте тільки вчора депутат Рівненської обласної ради Микола Кучерук «забив на сполох», заявивши, що на місці центру мав би бути туалет.

«В Острозі будують п’ятизірковий туалет?, - написав депутат у соціальній мережі Facebook. - Бо ж навіщо звичайну громадську вбиральню реконструювали у триповерхову? Чи то має бути нова туристична родзинка, куди водитимуть на екскурсії? Втім, насправді не до жартів. Жителі Острога кажуть: то вже не туалет, а майбутній офісний центр куми заступника голови Рівненської ОДА Віталія Ундіра. І дивуються, як ця ділянка перейшла в приватні руки. Може, хтось пояснить, чому люди Олексія Муляренка незаконно все підгрібають під себе. Ні? То спростуйте і доведіть протилежне. Приміром, що це не офісний центр, а такий собі зразковий громадський нужник. Тому й триповерховий».

Будує офісний центр підприємниця Наталія Мамонтова і справді на місці старої занедбаної міської вбиральні. Проте дозвіл на зведення офісного центру жінці надала місцева влада, мотивуючи тим, що разом з центром буде і громадський туалет.

Добудувати офісний центр мають до кінця 2018-го, як передбачає паспорт об’єкту. Пані Мамонтова для видання «Район.Острог» коментувала, що громадський туалет, хоч і платний, в офісному центрі таки буде.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також