Депутати підтримали появу у обласному центрі надсучасної електропідстанції.

1165 0

Ми у соцмережах:

Депутати підтримали появу у обласному центрі надсучасної електропідстанції.

Майже одноголосно сьогодні депутати Рівненської міської ради підтримали відведення земельної ділянки на вул. Замковій для ПрАТ «Рівнеобленерго» під будівництво нової підстанції «Центральна».

На важливості такого рішення у сесійній залі наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко: «Це надзвичайно потрібне рішення. Будівництво нової підстанції позбавить центральну частину Рівного проблеми аварійних відключень».

Підстанція «Центральна» у Рівному дозволить підвищити якість та надійність електропостачання обласного центру, з’являться додаткові потужності для підключення нових споживачів у центральній частині міста.
На часі завершення розробки проектно-кошторисної документації. Передбачається, що підстанція «Центральна» буде мати два трансформатори та буде облаштована сучасним цифровим обладнанням. Кабельні лінії 110 кВ будуть прокладені також за найсучаснішими технологіями, за маршрутом: вул. Млинівська – вул. Біла – вул. Петра Дорошенка – вул. Пересопницька, перетин русла р. Устя, вул. Гоголя вздовж р. Устя. Роботи проводитимуться із застосуванням горизонтально — направленого буріння. Це означає, що автомобільні та залізничні шляхи, зелені насадження, об’єкти міської інфраструктури не будуть пошкоджені.
Поява «Центральної» також зменшить навантаження на існуючі п’ять підстанцій Рівного, що покращить надійність електропостачання і у інших мікрорайонах обласного центру. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також