Депутати поїхали на південь

1059 0

Ми у соцмережах:

Депутати поїхали на південь

Збірна Рівненщини змагається на Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів всіх рівнів, яка проходить в Одеській області.

У місті Чорноморськ  відбувається сьома Всеукраїнська спартакіада серед обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. Збірна Рівненщини під керівництвом заступника голови обласної ради Олексія Бучинського змагається за призові місця у загальній турнірній таблиці.

Депутатські збірні зі всіх областей країни борються за першість у п’яти дисциплінах: волейбол, настільний теніс, футзал, шахи та шашки. Наразі рівненчани вже здобули низку перемог обігравши збірні з Одеси та Дніпра на футбольному полі та зі Львова на волейбольному майданчику.

- Цього річ депутатський склад збірної Рівненщини – один із найпотужніших за увесь час проведення спартакіади. Ми впевнено стартували і на рівних боремося із досить сильними командами, тому, сподіваюсь, що після підбиття підсумків у загальному заліку привеземо додому медалі, - зазначив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також