Депутати вирішили преміювати міського голову та чотирьох заступників

1345 0

Ми у соцмережах:

Депутати вирішили преміювати міського голову та чотирьох заступників

Міського голову Острога Олександра Шикера та чотирьох його заступників преміюють у ІІ кварталі 2018 року. Таке рішення прийняли депутати сьогодні на засіданні 42 сесії Острозької міської ради сьомого скликання.

Середній розмір премії голови та заступників становить 18% (загалом не більше 20%) від посадового окладу. а фонд преміювання складається з 8 500–9 000 грн.

Оstrog.rayon зауважує, що ще під час затвердження порядку денного сесії Острозької міськради, Олександр Новоселецький говорив про недоречність ухвалення рішень про майбутнє преміювання посадовців. На думку депутата, доречніше говорити про премії за результатами роботи.

Усе ж депутати Острозької міської ради сьомого скликання проголосували за встановлення надбавки, премії та виплату матеріальних допомог міському голові, заступникам міського голови в ІІ кварталі 2018 року.

Через конфлікт інтересів не голосували Олександр Шикер та Ольга Логвін, а утрималися від прийняття рішення Олександр Новоселецький, Юрій Олексійчук, Володимир Зеленчук і Володимир Прокопчук.

Однак голосів присутніх депутатів вистачило для прийняття рішення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також