Дерюгіни приїхали до Рівного на змагання

1632 0

Ми у соцмережах:

Альбіна та Ірина Дерюгіни

Такого у Рівному ще не було, втім, все до цього йшло. Після кількох поспіль потужних турнірів «Золота осінь» наше місто отримало право приймати Кубок України з художньої гімнастики. Не просто турнір — а офіційні змагання, за підсумками яких формують збірну України.

Тобто рівняни упродовж чотирьох днів, починаючи з понеділка, могли наживо насолоджуватися виступами спортсменок, яких можна буде побачити по телевізору вже на найближчих Літніх Олімпійських іграх.

Загалом у Кубку України бере участь понад 300 грацій з 19 областей. Серед учасниць як провідні гімнастки країни, яким вже за 20, так і 12-річні. Статусу змагань додає присутність на них президента Федерації художньої гімнастики України Альбіни Дерюгіної, а також головного тренера збірної Ірини Дерюгіної.

— Я вперше у Рівному, — розповіла під час відкриття змагань Ірина Дерюгіна, — тому дуже чекала цієї зустрічі. Хочу побажати учасницям — прагнути потрапити до збірної України, показати максимум, на що здатні. Впевнена, після цих змагань у Рівному значно більше дівчат будуть займатися гімнастикою, адже це здоров’я та краса.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також