Авторинок «Динамо» у Рівному вимагають знести

6245 0

Ми у соцмережах:

Авторинок «Динамо» у Рівному вимагають знести

У Рівному може зникнути автомобільний ринок, який існував майже чверть століття на вулиці Корольова, 27. Поряд з ним знаходиться магазин «Динамо», який і послужив народній назві цього базару.

Приватна компанія «Укравтотехпром» орендує у міста більше 0,6 га землі, на яких дрібні підприємці розміщують свої кіоски з автозапчастинами. Однак зараз орендар просить міську раду змінити цільове призначення земельної ділянки, щоб на ній можна було збудувати багатоповерхівку.

Назар Поліщук, голова депутатської комунальної комісії Рівненської міської ради:

— Маю великі сумніви, що депутати погодяться на сесії за таке голосувати. Поряд з тією територією знаходяться інші будинки. Не думаю, що їхні власники будуть раді, коли на їхній прибудинковій території з’явиться будівельна техніка. Також невідомо, чи можна там зводити ще один будинок, бо будівельні роботи можуть завдати шкоди тим спорудам, що там уже існують. До того ж, ми ще не чули думки тих людей, які торгують на ринку, а їх там близько 200. І вони завдяки своїм кіоскам годують свої сім’ї. Не можна так просто взяти і залишити їх без роботи.

Позицію власників ринку почути не вдалося. Однак відомо, що зараз про закриття ринку ще рано говорити. Адже для цього потрібно отримати дозвіл від міської ради та розробити будівельну документацію, а це може тривати більше року.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також