Директор з Полісся взяв на роботу та преміював свого сина, і за це його покарали

1031 0

Ми у соцмережах:

Директор з Полісся взяв на роботу та преміював свого сина, і за це його покарали

За результатами розгляду 8 протоколів про адмінправопорушення, пов'язані з корупцією, суд притягнув до відповідальності директора одного з державних закладів освіти Сарненщини.

Він не повідомив безпосереднього керівника про наявність у нього реального конфлікту інтересів, а також  видав накази про призначення свого сина на посаду викладача цього закладу та його преміювання.

Суд розглянув протокол про адмінправопорушення, пов'язане з корупцією, визнав директора винним та призначив адміністративне стягнення -  3400 гривень штрафу.

Рівненська обласна прокуратура повідомила: з початку року до суду надіслано 75 протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. До відповідальності притягнуто 5 осіб, загалом їм призначено штрафів на 21 тис. гривень.

З метою усунення причин та умов, що сприяли вчиненню корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, прокурорами внесено 9 подань у порядку ч. 3 статті  65-1 Закону України «Про запобігання корупції», а також заявлено позов про стягнення 379 тис. грн виплачених коштів внаслідок вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також