До Харкова не дійшла 12-кілометрова колона військ РФ

6857 0

Ми у соцмережах:

До Харкова не дійшла 12-кілометрова колона військ РФ

Супутникові знімки, зібрані і проаналізовані Maxar Technologies, зафіксували велику колону з військовою технікою Росії на сході України 8 квітня.

Військова колона окупантів протяжністю 8 миль (або 12,8 км) рухалася на південь через село Великий Бурлук у Харківській області у напрямку до обласного центру. Великий Бурлук знаходиться на схід від Харкова, недалеко від російсько-українського кордону.

Втім, сьогодні голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив добру новину:

- Сьогодні вночі чергові успіхи здобули наші військові ЗСУ - знищена велика колона ворожої техніки та живої сили, які прямували в сторону Ізюма.

Голова ОВА також додав, що у Вільхівці, Харківського району, наші Збройні сили України повністю завершили зачистку території.
 
- Бійці 92-ї бригади виявили яму з трупами російських солдатів. Це приклад того, як ці нелюди вчиняють навіть із “своїми”. Ми продовжуємо евакуацію із Лозової, вже евакуйовано близько 20 тисяч. Хочу подякувати місцевій владі і особисто міському голові. Посилюємо доставку гуманітарної допомоги до територіальних громад, до логістичного штабу продовжує надходити найнеобхідніше: продукти харчування, засоби гігієни та ін. Усіх волонтерів, хто має змогу допомагати, прошу звертатися до органів місцевого самоврядування та райдержадміністрацій. Всі працюємо, кожен на своєму фронті і наближаємо нашу спільну перемогу!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також