До кінця 2019 року зі сміттям у Рівному не буде проблем – Хомко

2357 1

Ми у соцмережах:

До кінця 2019 року зі сміттям у Рівному не буде проблем – Хомко

Більше приватні компанії не будуть вивозити сміття в місті.

Про це зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко на робочій нараді з головами ОСББ.

Не усі мешканці багатоквартирних будинків були задоволені тим, як міські комунальники вивозять відходи. Багато у кого є проблеми. Здебільшого вони стосуються малої кількості сміттєвих баків біля будинків та того, що комунальники не зовсім чисто вивозять відходи. Тобто забирають сміття лише з контейнерів, а те, що біля них, залишають.

- В місті більше не буде приватної компанії, яка вивозитиме сміття. Поясненням цьому дуже просте: приватна компанія вивозить сміття на ту суму, скільки їй заплатили грошей. Однак комунальне підприємство КАТП-1728 буде прибирати сміття стільки, скільки треба. Мене цікавить чисте місто, а не доходи комунального підприємства. До кінця наступного року придбаємо ще близько чотирьох нових сміттєвозів та повністю нормалізуємо питання з вивезення сміття в Рівному, - сказав Хомко.

Усі голови ОСББ, які не задоволені вивезенням сміття КАТП-1728 біля своїх будинків, подали зауваження владі міста.

- Я обіцяю, що Ростислав Кралюк (директор КАТП-1728 – ред.прим.) буде нормально працювати. Мій помічник Олександр Джигирей проконтролює вивезення сміття із кожного поробленого будинку, - дав обіцянку міський голова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також