До смерті побив односельця

1095 0

Ми у соцмережах:

До смерті побив односельця

Тримання під вартою на 60 діб — такий запобіжний захід обрав суд 37-річному жителю села Городище з Дубровицького району, який 16 травня завдав смертельні тілесні ушкодження знайомому.

До поліції 18 травня повідомив 49-річний мешканець села Городище, що у своєму будинку знайшов мертвим 50-річного односельця.  

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що напередодні до господаря прийшли двоє знайомих. Під час розпивання алкоголю між 37-річним та 50-річним чоловіками виникла суперечка, під час якої молодший умисно наніс останньому не менше трьох ударів ногами в живіт та в груди. Потерпілий отримав травми з крововиливом, численні переломами ребер. Чоловік за медичною допомогою не звертався і залишився гостювати. За два дні від отриманих травм він помер. 

Поліцейські затримали раніше судимого зловмисника, йому повідомили про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.  Зараз він перебуває під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також