Добро заради добра: будівельна компанія «ДЕВЕРСІТІ ГРУП» та поліцейські відвідали вихованців Вербської санаторної школи.

549 0

Ми у соцмережах:

Добро заради добра: будівельна компанія «ДЕВЕРСІТІ ГРУП»  та поліцейські відвідали вихованців Вербської санаторної школи.

Тут тепло та по-домашньому затишно, цінують увагу та щедро за неї віддячують. Тут вірять у Святого Миколая та з нетерпінням його чекають.

Бажання вихованців КЗ «Вербська санаторна школа І-ІІІ ступенів» сьогодні, 21 грудня, «здійснювали» заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олексій Купоросов, директор будівельної компанії «ДЕВЕРСІТІ ГРУП» Бондаренко Андрій та рядовий поліцейський Вовчик.

Кожен із діток, які опинилися у складних життєвих обставинах, добре знає, що таке турбота і піклування. Навіть мінімальний прояв уваги до них — своєрідне свято, а тим паче у період казкового дива.

Олексій Купоросов привітав вихованців із прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажавши їм завжди бути веселими:

«Я бажаю Вам бути здоровими, веселими, слухняними щоб кожен день вашого життя був наповнений новими спогадами та враженнями».

 

«Від імені компанії, яку я представляю, бажаю вам здійснення всіх бажань, але пам’ятайте, що це можливо тільки тоді ,коли ви будете по-справжньому мріяти» - додав директор «ДЕВЕРСІТІ ГРУП» Бондаренко Андрій.

Окрім солодощів, гості привезли також необхідний для закладу інвентар. Попередньо забудовник завітав у заклад та поспілкувався з директором школи Альоновою Людмилою Володимирівною. За її словами, заклад забезпечений всім необхідним, проте інколи, виникають потреби, які не завжди вчасно фінансуються країною і іх купівля відкладається в «чорний ящик». Дефіцит рушників, крісел для вчителів, додатковий холодильник. Без будь-яких вагань було вирішено допомогти закладу на добровільній основі та закупити все необхідне.

В честь свята в актовому залі відбулась вистава, яку приготували дітлахи. Талановиті, щирі учні, продемонстрували неабияку майстерність та артистизм. На свято завітав особливий гість - поліцейський Вовчик. Всі були в захваті від цього героя, а ще більше від його привітань та звичайно солодких подарунків, які отримала кожна дитина.

В такій дружній та по –дитячому добрій атмосфері відбулось свято, яке принесло масу задоволення присутнім. Дана ініціативна перша для Деверсіті Груп в Рівненській області , але не остання. Діти – це наше майбутнє і дуже важливими є активна позиція та участь в їхньому житті. Плануємо бути меценатами не раз в рік, але й надалі.

Щиро вітаємо з прийдешніми святами! Бажаємо теплих та казкових свят, наповнених сімейним затишком та теплотою! Вірте в дива!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також